logo dpmlj

Překlad

Tisková zpráva 20/24 - DPMLJ zavádí roušky do vnitřních prostor

Dopravní podnik v Liberci zavádí pro veřejnost povinnost nošení roušky při vstupu do všech vnitřních prostor společnosti. Cílem je ochránit nejen zaměstnance společnosti a veřejnost, ale i zachovat funkčnost provozu veřejné hromadné dopravy.

Liberec 4. 9. 2020

Od úterý 1. září 2020 do odvolání jsou na základě mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR cestující opět povinni mít zakryta ústa a nos během celého pobytu ve všech prostředcích veřejné dopravy.

V návaznosti na tuto skutečnost a v reakci na zhoršující se vývoj epidemie v České republice v posledních dnech, Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a. s. (DPMLJ) zavadí od pondělí 7. 9. 2020 pro všechny návštěvníky povinnost nosit roušku při vstupu do vnitřních prostor společnosti. Ochrana zaměstnanců je předpokladem zachování provozu společnosti a schopnosti i nadále poskytovat službu ve veřejné městské dopravě.

Pro cestující veřejnost to znamená zakrývat si dýchací cesty při vstupu do zákaznického centra, oddělení přepravní kontroly a dispečinku na terminálu MHD ve Fügnerově ulici. Pro ostatní návštěvníky platí stejná pravidla pro všechny ostatní objekty společnosti, jako je areál v Mrštíkově ul. či areál v ul. Vilová.

Děkujeme, že chráníte své a naše zdraví!

Martina Poršová, tisková mluvčí DPMLJ a.s.