logo dpmlj

Překlad

Tisková zpráva 19/13 - Turnaj ve stolním tenise

Dopravní podnik dal tradici a podporuje již 10 let turnaj seniorů ve stolním tenisu. Turnaj neztrácí na atraktivnosti a rozrůstá se. Změnil pouze svůj název.

Liberec, 6. 6. 2017

Nepopsatelnou atmosféru má každoročně turnaj seniorů ve stolním tenisu, který se odehraje také letos. V pátek 7. června, v 10:00 hodin v sále Home Credit Areny v Liberci.

Můžeme skutečně hovořit o turnaji s tradicí. Před 10lety soutěž inicioval tehdejší ředitel DPMLJ, zároveň rozhodčí a stolní tenista, Ing. Jiří Veselka. Název byl poplatný své době, hrálo se „O pohár ředitele DPMLJ“. Organizační struktura řízení dopravního podniku se změnila. Letos se poprvé na ceně pro vítěze objeví upravený název turnaje seniorů ve stolním tenisu „O POHÁR DOPRAVNÍHO PODNIKU“.

Akci zaštiťuje Komunitní středisko Kontakt Liberec. Jeho ředitel Bc. Michael Dufek, považuje tento turnaj za nejen sportovní, ale i společenské setkání aktivních seniorů. „Patří již každoročně do kalendářů libereckých seniorů. Těší se a poctivě trénují“, dodal ředitel Dufek.

Turnaj tradičně zahajuje zástupce dopravního podniku. „Náleží do společenské odpovědnosti firmy podporovat podobné projekty a pro vedení dopravního podniku je čest navázat na tradici tohoto turnaje,“ zdůraznil Ing. Michal Zděnek, M. A. předseda představenstva.

„S úctou přejeme každému z hráčů dobrou hru, dobrý sportovní výkon a dobrou kondici do dalších let,“ doplnil přání s uznáním k přihlášeným účastníkům místopředseda Martin Pabiška, MBA.

Zájem seniorů o sportovní zápolení narůstá rok od roku. Přidali se účastníci z dalších dvou měst Libereckého kraje, z Frýdlantu v Čechách a Jablonce nad Nisou. Pozadu nezůstaly ženy stolní tenistky, a tak vznikla samostatná kategorie seniorek. Do turnaje se v posledních ročnících přihlásilo několik desítek stolních tenistů. Vítězný pohár si odnáší nejúspěšnější žena, nejúspěšnější muž a nejstarší účastník.
foto archív mluvčí DPMLJ

Martina Poršová, tisková mluvčí DPMLJ a.s.

stolni tenis