logo dpmlj

Překlad

Uzavírka ulice Hodkovická-změna trasy linek MHD č. 20, 94 a 98

Z důvodu uzavírky části ulice Hodkovická (od křižovatky s ulicí Doubská po křižovatku s ulicí Mařanova - u hotelu Impuls – výkopové práce) dojde k dopravnímu opatření na linkách MHD č. 20, 94 a 98 v termínu

od 13. května 04:00 hod. do 27. května 2024 24:00 hod.

Linka č. 20  bude vedena ve směru do Pilínkova a Šimonovic ze zastávky Doubská objízdnou trasou ulicemi Hodkovická, Kamenická, Na Srázu, Česká a Mařanova do zastávky Doubí pošta a dále již po své trase. V opačném směru bude linka vedena po stejné objízdné trase do zastávky Doubská.

Linka č. 94 bude vedena z náhradní zastávky Doubí mlýn objízdnou trasou ulicemi Hodkovická, Kamenická, Na Srázu, Česká a Mařanova do zastávky Mařanova a dále již po své trase.

Linka č. 98 bude vedena ze zastávky Doubská objízdnou trasou ulicemi Hodkovická, Kamenická, Na Srázu, Česká a Mařanova do zastávky Doubí sídliště a dále již po své trase.

Zastávka Doubí mlýn bude ve směru z centra posunuta do ulice Doubská před křižovatku s ulicí Hodkovická, ve směru do centra bude v ulici Hodkovická před křižovatkou s ulicí Doubská (viz mapka).

Na linkách budou pod dobu uzavírky platit stávající jízdní řády. Linky na objízdné trase nezastavují. Z důvodu delší objízdné trasy, může na linkách docházet k několikaminutovému zpoždění.

DPMLJ,a.s.