18/24 Tisková zpráva

V Liberci vyjela do adventní atmosféry tramvaj dopravního podniku znějící koledami

Liberec 20. prosince 2018

Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou se rozhodl potěšit cestující městské dopravy a návštěvníky Liberce v adventním čase.

Tradiční Čertovskou tramvaj určenou na samém začátku adventu hlavně dětem, vystřídalo Zpívání koled v historické tramvaji.

Akce se uskutečnila již po šesté za velmi aktivní účasti a hlasovo-hudební produkce zakládajících členů libereckého pěveckého sboru Severáček.

Harmoniky, kytary a dvě desítky zpěváků rozdávaly zpěvníky a vítaly další pěvecké posily ve zvláštních spojích vypravených v adventním odpoledni a podvečeru na tramvajovou linku č. 2.

Senioři, rodiče s dětmi a hlavně každý, kdo měl čas a chuť se zastavit, prožil odpoledne, kterému vládla úžasná nálada. Poděkováním Dopravnímu podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou, bývalým Severáčkům a členům Boveraclubu byla skutečnost, že cestující odmítali vystupovat na konečných a prozpívali i několik kol.

Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou přeje příjemné vánoční svátky a bezpečnou jízdu rokem 2019 všem cestujícím městské dopravy v celé České republice.

PF2019