14/30 TISKOVÁ ZPRÁVA

V Liberci, dne 31. července 2014

DOČASNÉ ZRUŠENÍ ZASTÁVKY SAMETOVÁ.

Od čtvrtka 31.7.2014 jsou dočasně zrušeny zastávky „Sametová“ v obou směrech, omezení se týká linek č. 25, 33, 35 a nočních linek č. 91 a 99. Důvodem je zahájení celkové rekonstrukce komunikace Broumovská včetně autobusových zastávek, zálivů a chodníků. Cestující budou muset využít stávajících zastávek v okolí (U Lomu, Na Kačírku nebo Ševčíkova). Provizorní zastávky „Sametová“ nemohly být z prostorových důvodů zřízeny, navíc by s ohledem na rozhledové poměry v ulici Broumovská nesplnily bezpečnostní parametry.

V termínu od 20. srpna do konce měsíce se pak předpokládá z důvodu pokládky povrchů uzavření Broumovské ulice v plném rozsahu a uvedené autobusové linky budou zcela odkloněny. Linka č. 25 pojede přes sídliště Rochlice, všechny dotčené autobusové linky budou v provozu v pozměněné trase dle zvláštních jízdních řádů, které budou běžným způsobem vyvěšeny. Provoz v původním rozsahu bude obnoven od září.
Cestujícím se omlouváme za způsobené komplikace.

DPMLJ, a. s.